Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij telefoon of per mail niet bereikbaar.

+31 (0)165 – 318500info@krimpen.nl
Adres gegevens

Molenstraat 42
4758 AB Standdaarbuiten
Nederland

Overige gegevens

BTWnr: NL 0085 3226 6B01
KvK: 20061471

Vul hieronder uw gegevens in, waarmee mogen we u helpen?

Gegevens met een * hebben we minimaal nodig om u goed te kunnen beantwoorden

  Vraag & antwoord

  U kunt bij ons terecht voor alle tuinbouw gerelateerde producten. Mocht u uw gewenste producten niet bij ons kunnen vinden, dan kunt u altijd even contact opnemen. Onze medewerkers kijken en denken graag met u mee.

  Wij werken uitsluitend met en voor bedrijven. Het bestellen van producten als particulier is bij ons dan helaas ook niet mogelijk.

  Onze minimale order waarde is 1 pallet, anders worden de transportkosten voor uw onderneming te hoog, wat het voor u en ons niet rendabel maakt.

  Wij bouwen graag aan een duurzame relatie en een duurzame toekomst. Zo is onze hele cycles van a tot z gesloten. Van productie tot het recyclen van de materialen we doen het allemaal.

  Momenteel exporteren we naar 85 landen, maar dat betekend niet dat we niet bij u kunnen leveren, Wij leveren onze producten dan ook wereldwijd bij u af op de gewenste locatie.

  Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk tuinbouw producten. We hebben reeds een breed assortiment op onze website staan. Maar mocht uw gewenste product hier niet tussen staan kunt u altijd contact met ons opnemen voor het op maat laten maken van uw pot, tray of verpakking. We denken graag met u mee.

  Direct contact met de juiste vertegenwoordiger.

  U wilt graag...

  De route naar ons kantoor weten
  de algemene voorwaarden bekijken
  Onze producten bekijken

  Contact.