Van Krimpen bouwt aan een innovatief karakter.

Als dé leverancier van kunststof tuinbouwproducten onderscheiden wij ons door ons innovatieve en flexibele karakter. Zo beschikken wij over een enorme voorraad, eigen vervoer en bieden we een hoog serviceniveau. Tevens heeft de tuinbouwsector veel profijt van onze eigen ontwikkelde unieke productoplossingen. Daarnaast zorgen wij al jaren voor inzameling en recycling van kunststof. Hierdoor blijft deze waardevolle grondstof in onze eigen productiecyclus en dragen we daarmee bij aan een duurzamere wereld.

Grote voorraad en snelle levering.

Vanuit ons moderne magazijn en met onze eigen vrachtwagens leveren we veel artikelen uit voorraad en zorgen we er zelf voor dat deze netjes op de juiste plek terecht komen. Wilt u alles uitsluiten en nog meer zekerheid dat uw proces vloeiend doorstroomt? Stuur ons dan vooraf een afleverschema, zodat wij gegarandeerd de juiste hoeveelheid producten voor u op voorraad hebben.

← Lees verder

Onze innovaties en ontwikkelingen.

Doordat ons enthousiaste team continu naar de wensen van de markt luistert, ontwikkelen en introduceren wij ieder jaar weer nieuwe productoplossingen voor de tuinbouwsector. Deze unieke producten optimaliseren uw kweekproces, verhogen uw onderscheidend vermogen of zorgen voor een duurzamere wereld. Hierdoor is ons assortiment kweekpotten, containers, Phalaenopsis-producten, sierpotten, bloembakken en hangpotten, schalen en schotels, trays, kisten, gronddoek en wikkelfolie enorm omvangrijk. Heeft u alsnog behoefte aan een productvariant die nog niet bestaat? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers, zodat we samen met u de beste oplossing kunnen ontwikkelen en realiseren.

Klantspecifieke producten (customer owned).

Wanneer wij samen met u een uniek product hebben ontwikkeld, bestaat de mogelijkheid dat u deze oplossing alleen voor uzelf wilt kunnen gebruiken, of dat wij deze ook vrij op de markt laten verschijnen. Kiest u ervoor om zelf de kosten van ontwikkeling en productie van de matrijs te dragen, dan bepaalt u ook het gebruik ervan.

Contact opnemen →

Recycling van onze producten.

Omdat wij jaren geleden al beseften dat het eenmalig gebruik van kunststoffen niet bijdraagt aan een duurzame wereld, zijn wij toen al gestart met het inzamelen van plastic voor recycling.

Door zelf kunststof bij onze klanten en andere partners in te zamelen en door te leveren naar onze producenten, houden we deze kostbare grondstof in onze eigen productiecyclus. Overbodige, gebruikte of andere industrieel afgekeurde plastic producten worden door ons opgehaald en verwerkt tot snippers. Dit zijn bijvoorbeeld gebruikte potten, trays, orchideeënkragen, kunststof stokjes en clips maar ook resten van pothoezen. Wij weten waar deze producten van gemaakt zijn en daarom is een extra scheiding van verschillende kunststoffen niet nodig. Deze inzameling is een efficiënt begin van de recycling van plastic.

Naast industrieel kunststof gebruiken we ook post-consumer recycled (PCR) kunststof. Dit ingezamelde plastic van huishoudens wordt door ons verwerkt en als grondstof voor een speciale productlijn van potten en trays gebruikt. Bekijk de video om te zien hoe wij zo de plastic-cirkel rond maken, of schakel onze vertegenwoordigers in om uw kunststof afval mee te nemen in het recyclingsproces.

Lees verder →

Recycling.