De innovatieve leverancier van kunststof tuinbouwproducten.

Van Krimpen is al meer dan 30 jaar dé innovatieve leverancier van kunststof tuinbouwproducten. Ons ruime assortiment bestaat o.a. uit: kweekpotten, containers, Phalaenopsis-producten, sierpotten, bloembakken en hangpotten, schalen en schotels, trays, kisten, gronddoek en wikkelfolie.

Lees wat we doen →
← Lees verder

Export naar z'n 85 landen

Onze handel gaat inmiddels verder dan alleen Nederland, maar we groeien nog steeds elke dag.

Maatwerk potten mogelijk

We voldoen graag aan klant specifieke wensen en eisen, bel of mail ons dan gerust voor maatwerk potten.

Duurzaam verantwoord

Van productie tot aan de recycling we nemen het gehele proces voor onze klanten uit handen.

Hoge kwaliteit en optimale service.

Persoonlijk contact, optimale service, grote flexibiliteit en een enorme voorraad wordt door de meeste klanten gezien als onze belangrijkste kenmerken. Daarnaast blijft ons innovatieve karakter en onze uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding niet onopgemerkt.

Ons enthousiaste team van vakkundige en ervaren medewerkers houdt de markt nauwlettend in de gaten en zorgt er dagelijks voor dat de kwaliteit en functionaliteit van onze producten en oplossingen aan de hoogste eisen voldoen.

Kom in contact →

Bekijk ons recente nieuws.

Bekijk ons recente nieuws.

Onze innovaties en ontwikkelingen.

Luisterend naar de markt introduceren wij ieder jaar weer nieuwe of doorontwikkelde producten voor de tuinbouw. Deze innovaties optimaliseren uw kweekproces, verhogen uw onderscheidend vermogen of zorgen voor een duurzamere wereld.

Heeft u speciale wensen of een idee voor een nieuw te ontwikkelen product? Neem dan in een vroegtijdig stadium contact op met één van onze vertegenwoordigers, zodat we samen met u de beste oplossing kunnen ontwikkelen en realiseren.

Recycling zit in onze productiecyclus.

Wij hechten veel waarde aan mens, dier en milieu. Daarom zamelen wij al jarenlang industrieel kunststof in bij onze klanten en andere partners, waarna we dit zelf versnipperen en recyclen. Zo houden we deze kostbare grondstof in onze eigen productiecyclus.

Naast industrieel kunststof gebruiken we ook post-consumer recycled (PCR) kunststof. Dit ingezamelde plastic van huishoudens wordt door ons verwerkt en als grondstof voor een productlijn van potten en trays gebruikt. Bekijk de video om te zien hoe wij zo de plastic-cirkel rond maken.

⸻ Groei door innovatie

We leveren onze producten wereldwijd.

Als innovatieve leverancier van kunststof tuinbouwproducten leveren we onze producten en oplossingen in heel Europa en in diverse landen in Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. Neem contact op met onze exportmanager als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor leveringen in het buitenland.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunststof tuinbouwproducten die u graag helpt bij de optimalisering van uw kweekproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ervaar het zelf.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Onze medewerkers

Dit zijn onze medewerkers, een gespecialiseerd team van deskundige die je graag helpen bij al je vragen omtrent de tuinbouw en toelevering van jou producten.

Personeel.