Van Krimpen; verkoper van Desch

Sinds september 2015 treedt Van Krimpen B.V. ook op als verkoper van Desch Plantpak B.V. en breidt daarmee haar assortiment verder uit.
De reden hiervoor is dat Van Krimpen al enige tijd op zoek was naar een diepgetrokken potten- en palletprogramma als uitbreiding op het bestaande programma.
Het assortiment van Desch Plantpak omvat een breed assortiment aan producten zoals Thermopotten 5° en 8°, transport- en kweek- en verzendpallets, beddingtrays, stretcherpacks en pottrays.

Daarnaast zijn ook de thermoform biobased potten en de trayserie, die bekend staan ​​onder de naam D-Grade, in het leveringsprogramma opgenomen.
Deze potten en pallets zijn 100% natuurlijk en dragen bij aan een gezond milieu. Iets wat weer naadloos aansluit bij de MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) filosofie van Van Krimpen BV
Aangezien Van Krimpen al jaren E-pla’s verkoper van sierpotten is en E-pla sinds 2010 onderdeel is van de Desch Summit Group, is het contact al jaren aan de gang, maar zagen beide partijen tot nu toe geen noodzaak om in te stappen. eerder een nauwere samenwerking aangegaan.

Dit bericht delen

Nieuws.