Nieuwe versie 12 cm XXS-pot

Als aanvulling op de bestaande XXS-serie introduceren we een nieuwe 12 cm XXS-pot van 100% gerecycled PCR-materiaal.

De nieuwe XXS-pot heeft een aantal aanpassingen ondergaan, zoals een verstevigde oppakrand en een bodem met optimale drainage, maar dat is nog niet alles.

Gematteerde buitenwand

Met een gematteerde buitenwand heeft de nieuwe XXS een luxere uitstraling gekregen, en is daardoor op een subtiele manier opvallend. Deze uitstraling is nu in lijn met onze populaire DecoTainer-serie. Wat voor u als kweker misschien nog belangrijker is: door de matte buitenwand hecht er minder vuil aan de pot, maar stickers plakken juist beter. Wel zo mooi bij de presentatie van uw plant.

Verschillende detecteerbare kleuren

cyclos HTP Logo
Wij hebben voor verschillende kleuren PCR-materiaal een officieel cyclos-HTP-certificaat ontvangen. Hierdoor kunt u deze XXS-pot ook in een kleur bestellen die bij de uitstraling van uw bedrijf of uw soort plant past.

Wilt u meer weten over deze nieuwe XXS-pot of over de noodzaak en de mogelijkheden van detecteerbaar post-consumer recycled (PCR) kunststof? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger voor prijzen, levertijden en alle overige informatie.

Dit bericht delen

Nieuws.